Over Crush Creators

Maximaal resultaat voor onze klanten

Als marketeers, allemaal in onze eigen expertise en vak, waren we al jaren bezig om ondernemers te helpen in een stuk marketing. Mieke stond veel ondernemers en bedrijven bij in strategisch advies. Totdat ze zag dat het vaak ontbrak aan de juiste implementatie, en daarmee ook aan resultaat.

Mieke riep dat ze nooit een marketingbureau zou starten. Tot ze bij veel klanten hoorden dat bureau's heel goed een onderdeel uit handen konden nemen, maar vaak niet verder mee keken. Daardoor bleef er veel resultaat liggen.

Omdat resultaat de grootste drijfveer was kwam daar het besluit; de marketing zelf uit handen nemen met de allerbeste experts op élk vlak van de marketing. Zodat er nergens conversie blijft liggen.

Met een breed scala aan expertise hebben we alles in huis wat nodig is om succesvolle online marketing neer te zetten voor bedrijven. Waarbij we streven naar maximale conversie voor de klant te behalen en te helpen groeien in maximale potentie.

Marketingbureau 'andere stijl'

Geen 'agency' of 'bureau' gevoel bij ons. Klanten hebben wekelijks 1-1 contact met de strategen. We houden de lijntjes kort en staat persoonlijk naast elk bedrijf dat we als klant hebben.

We werken dan ook met een maximaal aantal klanten. Waarbij we onze kwaliteit behouden en deze visie ook kunnen blijven uitvoeren.

Daarnaast behandelen we elke klant met bedrijf alsof het ons eigen bedrijf is, zo gedreven gaan wij ervoor aan de slag. Zo hebben we al van meerdere klanten de stempel gekregen 'marketingbureau andere stijl'.

Dit is waar wij voor staan

Dit zijn onze kernwaarden vanuit waar wij werken en wat onze focus is.

01

Persoonlijk

We staan 1-1 aan jullie zijde en hebben een max aantal klanten om de persoonlijke relatie te waarborgen.

02

Resultaat

Wij willen jou één ding garanderen tijdens onze samenwerking. Maximaal resultaat. Dat houden wij voor ogen.

03

Connectie

Verkopen doe je vanuit relatie en connectie met je klant. Daar ligt onze focus, voor het meeste resultaat.

04

Van A - Z

Maximaal resultaat komt alleen uit een kloppend totaal plaatje van marketing. We kijken mee van A-Z.