Referenties

Wat onze klanten over ons zeggen

Wij kunnen van alles beloven en claimen, maar uiteindelijk gaat het om wat de klant over ons zegt. Zie hieronder een greep uit wat eerdere klanten over ons en over de samenwerking zeggen.

Q1 gehele jaaromzet gehaald..

Na het eerste halfjaar van de samenwerking met Crush Creators behaalden we in Q1 al de gehele (record)omzet van het jaar daarvoor! Door het 1-1 contact met Mieke was er veel persoonlijke betrokkenheid. Zo had je niet het gevoel dat je met een marketingbureau werkt, maar echt met een sparringpartner die naast je staat en die met het team geeft om jouw bedrijf. Er wordt geheel op maat mee gekeken en gewerkt met een persoonlijk conversiegerichte strategie, in plaats van standaard marketingmiddelen hoe het zou “moeten”. Daardoor waren we in staat hele snelle groeistappen te maken.

Nathalie Booij, ( Creatieve Preventie )
Het onderste uit de kan kunnen halen..

Als er iemand zowel een professional is op het gebied van online marketing en strategie, als een goede stok achter de deur is om je marketing tot in de puntjes op orde te hebben, dan is dat Mieke van Crush Creators wel. Voor Bureau Delight bracht ze haar kennis in en hielp ze ons om meer sales binnen te halen middels onze online communicatie. Denk daarbij aan het (her)schrijven van websiteteksten, salespages, funnels en het ontwikkelen van give-aways. Mieke’s aanpak is lekker concreet en ze is goud eerlijk, wat ik absoluut de beste manier vindt om het onderste uit de kan te halen.

Marije van den Berg, ( Bureau Delight)
Werkende strategie..

Het was heel fijn om samen te kunnen sparren. Mieke bleef lekker scherp op de content. Ik startte omdat ik relaxed wilde ondernemen, zonder in een burn-out terecht te komen. Daarnaast wilde ik vooral een second-opinion op mijn eigen content. Iemand die lekker kritisch meekeek en bijstuurde en -schaafde. En wilde ik nog meer strategie in mijn stories en posts aanbrengen op Instagram, onder leiding van een expert.

Het heeft ervoor gezorgd dat ik een werkende strategie heb, waarmee ik in minder uren meer verdien op een relaxte manier waarbij ik mijn superkrachten het best benut. Weer een kloppend ‘leukste-klanten-filter’ heb en bij mezelf weer tevredenheid over wat ik over mijn aanbod en mezelf op mijn site heb staan. Daarnaast werk ik bijna nooit meer in de avonden en weekenden.

Het meekijken met de content en daarin kritisch bijsturen en bijschaven vond ik het meest waardevol. Daarnaast kreeg ik een berekening van Mieke hoeveel gesprekken ik nodig had om mijn programma vol te krijgen. Dat maakte de aanloop en lancering heel haalbaar en overzichtelijk.
Ik zou het aanraden aan andere ondernemers. Het was maatwerk, geen vaste opbouw of programma. Mieke zette haar ondernemersgeest naast die van mij zodat we samen mijn content versterkten.

Wilma Kaptein, ( Marketeer )
Helderheid en structuur..

Ik had een goede klik met Mieke en ze heeft een fijne duidelijke manier van communiceren. Ik zat voordat ik bij haar startte helemaal vast. Het lukte mij maar niet om klanten aan te trekken. Ik wilde heel graag, maar het lukte mij gewoon niet. Ik realiseerde mij steeds meer dat ik geen duidelijk aanbod had, geen duidelijke ideale klant had en vooral niet helder had wat de pijnen en verlangens van mijn klant waren. Dat alles maakte dat ik geen idee had wat ik moest posten, hoe ik mijn ideale klant moest aanspreken.

Dankzij het programma kreeg ik helderheid en structuur met duidelijke stappen die ik kan zetten. Ik trok (tot mijn verbazing) op een hele moeiteloze manier meteen klanten aan. Daaruit concludeerde ik dat de strategie die ik nu toepas echt werkt.

Ik heb nu veel meer rust in het online zichtbaar zijn. Ik weet nu wat werkt en wat niet werkt. Ook als ik het nu weer even niet weet, dan heb ik nu een duidelijk stappenplan waar ik steeds weer op kan terugvallen. Ik weet nu veel beter hoe ik potentiële klanten kan aanspreken en aantrekken door middel van mijn communicatie.

Het heeft mij geholpen om mijn ideale klant en mijn aanbod heel duidelijk neer te zetten. Het is voor mij een heel waardevol traject geweest, vooral ook in mijn ontwikkeling als persoon; ik ben veel meer in mijzelf gaan geloven. Ik realiseer mij nu dat het hebben van een strategie essentieel is om klanten te kunnen aantrekken. Daarnaast vond ik het heel fijn en waardevol om mijn vragen en struggles 1:1 met Mieke te kunnen bespreken.

Karin Slooves, ( Lifestyle coach )
Strategisch denken..

Het is heel fijn werken met Mieke. Ze is lekker nuchter en praktisch. Mijn bedrijf liep al goed, maar ik had geen strategie. Ik was veel zichtbaar op Instagram, maar had geen duidelijk plan of doel. Ik wist dat het met een strategie nog beter zou gaan.

Mieke zag ik al een aantal keer voorbij komen op Instagram en ze sprak me aan, omdat ze het kort en krachtig wist te houden. Dankzij haar programma heb ik geleerd om strategisch te denken, heb ik nog meer lef en durf ik mijn bedrijf te ownen. Het leverde nog veel meer klanten op! Ik raad anderen dit programma absoluut aan, hier zullen veel ondernemers wat aan hebben!

Margreet Bronk, ( HSP Academie )
Praktische strategie...

Ik volgde Mieke al een tijdje op Instagram en heb bij haar verschillende programma’s gevolgd. Ze heeft zoveel kennis en die draagt ze op een fijne en praktische manier over. Ik wilde graag mijn bedrijf naar een hoger niveau tillen en daar kon de Mieke me goed bij helpen.

Ik heb ontzettend veel geleerd. Ik was hiervoor echt met losse flodders aan het schieten. Nu heb ik een eenvoudige, praktische strategie die wel effectief is.
Het meest waardevol vond ik de opbouw en dat je zo echt naar een goede strategie gaat werken.
Ik zou dit traject zeker aanraden!

Lisette Lagendijk, ( HSP Coach )
Connectie..

Mieke is een leuke gezellige meid met ontzettend veel kennis waar wij enorm veel aan hebben gehad. Tijdens een Challenge die zij online gaf, sprak zij ons erg aan en kregen wij meteen de indruk dat zij ons verder kon helpen met de groei van ons jonge bedrijf d.m.v. Insta-sales.

Door mee te doen aan het traject kregen wij eindeloos veel informatie, tips & tricks waar we echt wat aan hebben en waar we voor altijd gebruik van kunnen blijven maken om ons bedrijf steeds meer te laten groeien. We hebben een beter inzicht gekregen in hoe we onszelf willen laten zien op Instagram en hoe we ons product beter kunnen verkopen. Het meest waardevolle dat we geleerd hebben is dat zichtbaarheid erg belangrijk is en dat we meer expert zijn in ons vak dan we dachten. Wij hebben mensen echt veel te bieden.

Wij zouden het traject zeker aanraden aan andere ondernemers, die online klanten binnen willen halen. Je leert enorm veel van deze training! Voordat wij begonnen aan het traject deden wij maar wat op Insta. ‘Losse flodders’, zoals Mieke dat noemt. Nu hebben we een strategie, zijn wij veel doelgerichter aan het werk en steeds weer toe aan een volgende stap om ons bedrijf te laten groeien. We hebben er nu meer lol in, omdat het werkt.

Ati en Anne van Twillert, ( Founders 'Online Tekenlessen')
Juiste focus..

Met Mieke samen werken was super fijn! Ik wist telkens weer wat me te doen stond en had ik weer de juiste focus. Ook vond ik het ontzettend fijn dat ik alles zelf in mijn eigen tempo kon doen, er was geen goed of fout en zodra ik toe was aan de volgende stap wist ze me gelijk weer te vertellen waar ik mee verder kon. Ook super leuk dat ze echt betrokken is en echt oprecht blij was wanneer ik een succesje had!

Voordat ik met Mieke samen ging werken hoopte ik maar dat de volgende maand mij wel bracht waar ik op hoopte. Te weinig klanten, maar ik had echt vooral geen idee waar ik mee bezig was bij het promoten. Ik had hiervoor al hulp ingeschakeld, maar dat liep niet zoals ik wilde. Dat was een dure leerschool. Ik wilde het niet meer aan het toeval overlaten. Ik zag een story van Mieke voorbij komen. Ik wilde er wel echt alles aan gedaan hebben om het nu wél te laten slagen.

Het heeft mij veel kennis gebracht en bovenal veel meer interactie op Instagram, nieuwe klanten en vooral ook heel veel motivatie en zin om er na mijn verlof mee door te gaan. Het meest waardevol was de kennis en inzichten waardoor het niet meer voelde als “we zien wel wat er gebeurd”. Vanaf moment 1 wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt om Mieke in te schakelen, een paar uur na ons telefoongesprek stond mijn mailbox vol met actiepunten en kon ik aan de slag!

Ik zou dit traject absoluut aanraden bij andere ondernemers! Ik kom na mijn verlof heel graag weer bij Mieke terug!

Rianne Koek, ( Voedingscoach)
Inspirerend...

Mieke is heel Inspirerend en denkt groot, als een echte ondernemer. Ik vond het daarom vooral heel waardevol om zo een kijkje te mogen nemen in haar hoofd. Instagram is mijn favoriete platform. Ik had al wel wat klanten aangetrokken via Instagram, maar wilde leren hoe ik dit op grotere schaal kon doen, zodat ik er meer uit kon halen.

Dankzij het programma heb ik inzicht gekregen in hoe ik mijn klant moet triggeren en hoe belangrijk een strategie is. Ik dacht altijd heel erg op korte termijn. Waardoor ik ook altijd alles net niet deed omdat ik mij niet goed kon voorbereiden. Nu ben ik veel meer bezig met wat ik op langere termijn wil. Ik vond alle lessen heel waardevol.

Als je echt via social media klanten aan wil trekken dan is het echt een heel waardevol programma.

Ilse Huizenga, ( Personal Brandings Expert )
Connectie..

Mieke heeft mij geholpen om écht de connectie te maken met mijn klanten. Om ook vanuit het perspectief van de klant te kijken wat zij nodig hebben & hoe ik hen daarbij kan helpen. Om mijn marketing zó te verwoorden dat mijn klanten zich herkennen en zelf realiseren dat ze bij mij bij het juiste adres zijn.

Door de hulp van Mieke komen klanten regelmatig naar mij toe, in plaats van dat ik ze moet benaderen. Mieke heeft geholpen om mijn business strategisch neer te zetten én dicht bij mezelf te blijven!

Ik zou Mieke zeker aanraden en ben heel erg blij dat ik ervoor gekozen heb om haar expertise te vragen.

Myra Hekman, ( Studiebegeleider)
Social Media..

Ik wilde graag een groter publiek bereiken, betere posts op social media schrijven en iemand die me stimuleerde een grotere versie van mezelf te worden. Ik fladderde maar wat. Wist niet goed hoe ik die verbinding aan moest gaan. Hoe ik mensen kon bereiken en inspireren. Wat ik wel en niet moest zeggen.

Nu kan ik betere verhalen schrijven. Vanuit de klant schrijven en denken. Ik krijg dm’s van onbekenden dat ze mijn posts zo inspirerend vinden. Daar ga ik dan ook voor! Liever minder volgers en meer kopers, dan andersom :-).

De 1:1 gesprekken en de feedback op mijn social posts voordat ik ze ging plaatsen vond ik het meest waardevol. Ik heb wat dat betreft echt wat meer zelfvertrouwen gekregen in mijn schrijven.

Als je meer wilt groeien in je schrijven en het creëren van die crush: JA, doe dit. Mieke heeft hier echt een goed gevoel voor. Ze weet waaraan jouw communicatie moet voldoen. Wat nodig is. En houdt hierbij altijd de klant (jouw klant) voor ogen!

Anne Reiling, ( Loopbaancoach)
Positionering..

Ik heb de samenwerking met erg prettig ervaren. Ik was maar van alles aan het doen, zonder plan of strategie. Webinar, insta stories, mails schrijven, funnel maken en dat allemaal door elkaar heen. Ik was het echt zat dat ik zo hard mijn best deed en zo veel energie in mijn bedrijf stak zonder optimaal resultaat.

We hebben gewerkt aan een stuk positionering om deze concreter en nauwkeuriger te maken en een strategie opgezet hoe ik deze mensen kan bereiken en helpen. Ik lege mezelf veel druk op dagelijks zichtbaar te moeten zijn, dit brak mij op. Mieke was daarin heel flexibel en dacht echt met mij mee wat nog meer zou kunnen helpen en werken, deze strategie hebben we nu uitgezet en Mieke heeft daarin veel voor werk verricht. Ze is goed in marketing en sales technisch kijken wat werkt en aan zou slaan. Dit doet ze door bepaalde woorden of zinnen te gebruiken (of juist niet te gebruiken) in een bepaalde volgorde.

Nu draait mijn bedrijf een stuk beter, is mijn doelgroep veel concreter geworden, weet ik precies hoe en op welke volgorde (heel belangrijk) ik instagram stories kan inzetten om potentiele klanten aan te trekken zodat ik hen kan helpen naar een plezieriger en gelukkiger leven. Ik leef nu veel meer mijn missie na, waardoor ik ook met veel meer energie in en aan mijn bedrijf kan werken!

Saartje de Leeuw, ( Lifecoach)